IT & C

#nokia #nokia 207 #nokia 208 #208 dual sim #noutati nokia

Nokia a lansat trei telefoane noi: 207, 208 si 208 Dual sim

Nokia rezista cu succes pe piata telefoanelor mobile, dovada este lansarea a trei telefoane noi: 207, 208 si 208 Dual Sim. Noile modele sunt dotate cu mai tot ce are nevoie un utilizator din zilele noastre: internet 3G, retele sociale si e-mail.

Telefoanele vin cu browserul de internet Xpress preinstalat. Acesta permite vizitarea site-urilor fara a consuma foarte mult trafic de date. Pe langa Facebook, sunt incluse si aplicatii precum: WhatsApp, Vuclip, Twitter si Youtube.

Conform declaratiilor celor de la Nokia, bateriile noilor terminale pot rezista in stand-by pana la 33 de zile (22 de zile in cazul lui 208 Dual Sim). Greutatea acestora variaza in jurul a 90 de grame, iar dimensiunea ecranului este de 2.4 inci. Telefoanele Nokia 207 si 208 vor fi disponibile in culoarile alb, rosu, galben, cyan, alb si negru.

Pretul estimat pentru noile modele Nokia este de aproximativ 50 de euro, iar lansarea lor pe piata va avea loc in al treilea trimestru al anului curent.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele