IT & C

#symbian #nokia #nokia 306

Nokia 306, un nou telefon Series 40?

Un nou prototip Nokia a ajuns in atentia fanilor, dupa ce manualul sau de folosire a fost publicat online. Nokia 306 pare a fi cel mai nou telefon Series 40.

Speculatiile despre sistemul de operare al noului telefon au vizat Symbian (Nokia Belle sau Nokia Carla) sau Series 40, insa cele doua butoane de sub ecran par sa confirme faptul ca Nokia 206 va rula Series 40, acelasi sistem de operare folosit in seria Nokia Asha.

Existenta telefonului a fost confirmata si pe site-ul oficial Nokia, unde cei interesati pot afla ca Nokia 306 este compatibil cu husa de telefon Medium Universal Pouch CP-594, potrivit PhoneArena.com.

Specificatiile cunoscute pana acum vizeaza conectivitatea telefonului: Wi-fi, Bluetooth, card microSD, micro USB si AV out. Nokia 306 va avea inclus si radio FM, iar bateria inclusa va fi de tipul Nokia BL-4U cu o capacitate de 1100 mAh.

Sursa foto : GSMArena.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele