IT & C

Noile zboruri spatiale: numai 2 milioane de dolari

Cu totii ne dorim ca ziua nuntii noastre sa fie cea mai speciala si cu totul altfel decat am mai vazut sau am mai auzit. Si daca pana de curand cuplurile se casatoreau sub apa , in aer sau pe varfurile muntilor, de acum...spatiul e al lor!

E drept, suma de 2 milioane de de dolari nu e deloc de ignorat, dar sa spui un "DA" hotarat la 100 km de pamant, nu e chiar o banalitate. Firma japoneza "First Advantage " s-a asociat cu firma americana Rocketplane pentru a face posibile nuntile in spatiu.

Calatoriile vor incepe din 2011 si fericitul cuplu care va alege sa-si puna pirostriile in spatiu va avea voie sa aduca 2 invitati, in afara de pilot si preot si va beneficia de un antrenament pregatitor de 4 zile.

 Ceremonia va putea fi urmarita in timp real de prietenii si rudele de la sol. Primii clienti sunt Cindy Cashman and Mitch Walling, care de-abia asteapza ziua cea mare. Singura intrebare care ramane este daca casatoria este valida , tinand cont ca nimeni nu are jurisdictie la 100 km de Pamant. (continuarea in  Romantica)

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele