IT & C

#samsung #icetouch #myfit #amoled

Noile playere muzicale Samsung cu ecran AMOLED

Samsung Electronics America a dezvaluit in cadrul CES 2010 doua MP3-playere dedicate celor pasionati de multimedia, dar si preocupati de sanatatea lor.

Ambele playere au fost recompensate cu distinctia CES 2010 "Innovations Honoree".

IceTouch & MyFit

Modelul IceTouch (YP-H1), ce detine primul ecran tactil color transparent AMOLED de 2 inch, joaca rolul unui DVD-player de calitate, player audio, album foto portabil, radio FM si chiar si a unui dispozitiv portabil de stocare.

Modelul MyFit (YP-W1), care dispune de tehnologie ce promoveaza un stil sanatos de viata, ii ajuta pe utilizatori sa-si monitorizeze nivelul de stres, eliminarea grasimilor, aportul si arderile de calorii si programului de exercitii.

Modelul IceTouch dispune de primul ecran tactil transparent AMOLED, iarĀ  MyFit este o tehnologie de management al sanatatii si este conceputa sa-i ajute pe utilizatori sa se mentina in forma. Modelele IceTouch si MzFit vor fi disponibile in prima jumatate a anului 2010. IceTouch va dispune de o capacitate de 16 GB, iar MyFit de 8 GB.

IceTouch = ecran AMOLED transparent

Invelisul ecranului AMOLED este construit folosind un proces de presare cu injectie duala si sticla securizata din care rezulta o suprafata neteda, durabila si rezistenta la zgarieturi. Modelul IceTouch, disponibil in culoarea alba, poate fi, de asemenea, personalizat prin fete colorate in roz, albastru, violet si gri, comercializate separat.

In plus fata de ecranul tactil transparent AMOLED complet color, modelul IceTouch dispune de un procesor de inalta performanta si de interfata proprie Samsung "TouchWiz Sweep" care este proiectata pentru a permite o prindere confortabila si ofera utilizatorilor noi optiuni pentru interactiunea cu player-ul lor.

Modelul vine dotat cu tehnologie de sunet pe 5.1 canale care suporta formatele audio MP3, WMA, OGG, FLAC, AAC, M4A, WAV si MP3HD. Pentru adeptii formatului video, noua tehnologie va putea sa redea fisiere MPEG4, WMV, H. 264, Xvid si fisiere DivX. Player-ul analizeaza permanent si regleaza nivelul audio pentru a reproduce sunetul dorit de producator.

MyFit = Wellness

Modelul este un media player portabil care integreaza instrumente de management al sanatatii posesorului, cum ar fi monitorizarea nivelului de stres si a grasimii depuse sau ghiduri de antrenament personalizat. Dispozitivul poate fi comutat pe modul de redare jogging iar modul Tapping Control Jogging simplifica saltul la o noua melodie fara a intrerupe sesiunea de antrenament.

Dar mai mult decat sa contribuie la consolidarea sanatatii utilizatorului, MyFit este un player portabil de muzica multi-functional ce dispune de un tuner radio FM si de tehnologia audio Samsung DNSe 3.0. Aceasta ajuta la depasirea ineficientei si a limitarilor impuse de comprimarea fisierelor audio, generand un sunet stereo mai realist. Redarea fisierelor media include formate comprimate la inalta calitate, precum MP3, WMA, OGG, AAC si formatele video MPEG4 si WMV.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele