IT & C

#direcx #placa grafica #amd #radeon #ati

Noile placi grafice ATI Radeon au suport DirectX 11

AMD lanseaza unul din cele mai puternice procesor create care poate fi gasit in noua generatie de placi grafice, seria HD 5800 si primul procesor din lume ce ofera suport integral pentru Microsoft DirectX 112, noul standard gaming si de ce va fi disponibil odata cu lansarea sistemului de operare Microsoft Windows 7.

Punand la dispozi?ie o putere de procesare de pana la 2,72 TeraFLOPS, seria ATI Radeon HD 5800 dubleaza in mod eficient valoarea asteptata de utilizatori la momentul achizitiei unei placi grafice, oferind dublu performantei pentru fiecare leu cheltuit fata de produsele grafice din generatia precedenta.

Doua modele

AMD va lansa initial doua modele: ATI Radeon HD 5870 si ATI Radeon HD 5850, fiecare cu o memorie de 1G B GDDR5. Odata cu lansarea seriei de placi grafice ATI Radeon HD 5800, utilizatorii PC pot beneficia de avantajele oferite de tehnologia multi-display si de tehnologia ATI Stream, dominand concurenta prin performante superioare de gaming si un suport integral pentru Microsoft .

Modelata dupa specificatiile DirectX 11 , seria de placi grafice ATI Radeon HD 5800 ofera o putere de procesare de pana la 2,72 TeraFLOPS intr-o singura placa, ceea ce duce la obtinerea unor performante superioare in cele mai noi jocuri DirectX 11, precum si in cele DirectX 9, DirectX 10, DirectX 10.1 si OpenGL, fie ca este vorba de o configuratie cu o singura placa grafica sau o configuratie ATI CrossFireX.

Performante

Seria ATI Radeon HD 5800 este de doua ori mai rapida decat produsele concurente apropiate de clasa sa 5, permitand pasionatilor de jocuri sa se bucure de noile jocuri pe DirectX 11 - inclusiv viitorul DiRT2 de la Codemasters si Aliens vs. Predator de la Rebellion sau noua pentru The Lord of the Rings Online si Dungeons and Dragons Online Eberron Unlimited oferite de Turbine.

DirectX 11 API a fost dezvoltat pe placile grafice AMD si pune bazele jocurilor DirectX 11. Toate jocurile DirectX 11 au fost si vor continua sa fie dezvoltate pe hardware AMD DirectX 11. Cu mai mult de 20 jocuri DirectX 11 dezvoltate pana in prezent, optimizarea pentru placile grafice ATI Radeon, impreuna cu lansarea lunara a driverelor ATI Catalyst, ajuta la asigurarea unei experiente grafice stabila, fiabila si performanta, pentru cele mai noi jocuri lansate.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele