IT & C

Noi motoare de cautare Software, inlesnesc publicarile

Asa cum Google inlesneste gasirea informatiilor pe Internet, o companie nou infiintata numita Onfolio Inc planuieste sa lanseze o noua forma de software a managementului informatiilor personale (personal information magament) care ar usura folosirea, prelucrarea datelor gasite online.

Software-ul companiei se comporta ca un vacuum de cautare care simplifica colectarea, adnotarea si republicarea informatiilor gasite pe Web sau in calculatorul personal. Creeaza o legatura intre cautarea de Informatii primare pe Google sau Yahoo si sistemul de listare a documentelor a sistemului Microsoft Windows.
Utilizatorii de Internet cauta sute de informatii zilnic. Exista motoare de cautare performante dar sunt putine modalitati de prelucrare a informatiilor.

Ontolio ofera o rezolvare pentru evitarea supraincarcarii de informatii pentru utilizatorii de Internet.
Alte software, cum ar fi Visio al Microsoft Corp., ofera posibilitatea de a organiza datele, dar nu ofera colectia easy-internet sau de publicare pe care o ofera Onfolio la preturi mult mai rezonabile.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele