IT & C

#securitate online #mark zuckerberg #facebook

Noi masuri de securitate pentru Facebook, dupa ce contul lui Mark Zuckerberg a fost spart

Facebook va implementa noi masuri de securitate, dupa ce contul fondatorului retelei de socializare , Mark Zuckerberg , a fost spart de hackeri.

Pentru a proteja siguranta utilizatorilor, Facebook va introduce noi masuri de securitate. In ultima saptamana, hackerii au reusit sa publice date in contul lui Mark Zuckerberg si al presedintelui francez, Nicolas Sarkozy.

Una dintre masurile ce vor fi implementate in curand este autentificarea sociala, metoda de verificare prin care utilizatorul va fi rugat sa tasteze numele unui prieten din lista atunci cand sistemul ii arata poza acestuia de profil.

“Cei mai multI dintre utilizatorii Facebook nu au intampinat problem legate de securitate. Cu toate acestea, in cazul in care detectam o problem in contul dumneavoastra, de exemplu daca ultima delogare a avut loc in California si, cateva ore mai tarziu, contul dumneavoastra a fost accesat din Australia, va vom verifica identitatea", a declarat Alex Rice, inginer pe probleme de securitate a site-ului de socializare , citat de Antena3.ro.

Contul lui Mark Zuckerberg, creatorul Facebook, a fost spart de un hacker, care a publicat un mesaj prin care cere Facebook sa lase utilizatorii sa investeasca in reteaua de socializare. Mesajul a fost eliminat dupa doua ore, cand stransese deja 400 de comentarii si 1800 de like-uri.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele