IT & C

Noi avize de Internet banking

Ministerul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei a emis in data de 5 august 2003 trei avize pentru furnizarea instrumentelor de plata cu acces la distanta , de tipul aplicatiilor Internet-banking sau home-banking pentru West Bank SA Arad si BRD.

Astfel au fost eliberate un aviz provizoriu de tip Internet banking - SANPAOLO B@NK - pentru West Bank SA Arad si alte doua valabile pe o perioada de un an pentru aplicatiile de home banking MultiX si SOGECASH, puse la dispozitia clientilor de catre BRD.

Avizele au fost acordate in conformitate cu Regulamentul Bancii Nationale a Romaniei nr.4/2002 privind tranzactiile efectuate prin intermediul instrumentelor de plata electronica si Ordinul nr.16/2003 privind procedura de avizare a instrumentelor de plata cu acces la distanta de tipul aplicatiilor Internet-banking sau home-banking.

De la inceputul anului 2003 MCTI a eliberat 29 de avize pentru furnizarea instrumentelor de plata cu acces la distanta, de tipul aplicatiilor Internet-banking sau home-banking, situatia la zi a acestora fiind disponibila spre consultare pe site-ul ministerului la adresa www.mcti.ro .


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele