IT & C

#android #e-book #netronix

Netronix lanseaza un e-book cu Android

Companie Netronix , cunoscuta pentru fabricarea de echipamente pentru retele, coopereaza in prezent cu Texas Instruments (TI) pentru producerea unui e-book .

Totusi, chiar daca tot mai multi producatori lanseaza astfel de dispozitive, cartea electronica a celor de la Netronix va rula sistemul de operare Android.

E- book cu Android

Arthur Lu, presedintele companiei Netronix declara ca modelul sau ar fi capabil sa se conecteze la alte dispozitive care ruleaza aceealasi sistem de operare al celor de la Google.

In plus, fiecare e-book ar fi dotat cu conectivitate 3g sau 3G+, acestea devenind mai mult decat o carte electronica, ci chiar un modul de comunicare.

Planuri

Reprezentantii companiei estimeaza ca e-book-ul cu platforma de Android se va vinde in peste un milion de exemplare in anul 2010, atunci cand modelul final va fi lansat pe piata.

In prezent, Netronix distribuie intre 30.000 si 60.000 e-book-uri lunar. Ultimul trimestru al anului va ridica vanzarile de carti electronice ale companiei cu 140.000 de unitati.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele