IT & C

MSN afectat de virus

Persoanele care utilizeaza MSN Messenger s-au simtit cam singure in weekend, doar cu un virus care sa le tina companie.
Microsoft a facut luni cunoscut faptul ca s-a confruntat cu cateva probleme tehnice care i-au impedicat pe utilizatorii serviciului de instant messaging sa se logheze in sistem in ultimele trei zile.
Problemele au coincis si cu aparitia unui nou virus, cunoscut ca si Funner, care se raspandeste utilizand serviciul instant messaging si care incearca sa directioneze utilizatorii catre un site Web, www.78p.com. Insa compania de securitate Symantec nu a descoperit nici o dovada ca virusul, care s-a raspandit doar pe un numar redus de PC-uri, ar fi cauzat intreruperi .

Virusul schimba configuratia computerulului infectat astfel incat utilizatorul care incearca sa acceseze unul din aproximativ 900 de siteuri Web sa fie redirectionat catre www.78p.com, potrivit informatiilor postate pe site-ul Symantec. De asemenea, virusul incearca sa descarce functionalitati suplimentare de pe site.
Luni dupa masa Microsoft a anuntat ca a reusit sa repare problemele care ii impiedicau pe utilizatori sa se logheze pe Messenger.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele