IT & C

#windows 7 #all-in-one #msi

MSI Wind Top AE2220, noul PC All-in-One

MSI anunta lansarea celui mai nou model propriu de PC " all-in-one ", denumit Wind Top AE2220.

Noul dispozitiv se remarca prin design-ul sau, ecranul tactil si suportul Windows 7.

Ecranul - punctul forte

Atuul unui PC all-in-one este intodeauna ecranul. Este si cazul lui MSI Wind Top AE2220 care vine dotat cu un display de 21,5 inch, adica ceva mai modest decat cele mai noi modele iMac de la Apple.

Ecranul are o rata de aspect de 16:9 (wide), suporta redare full HD de 1080p si vine echipat cu doua difuzoare de 5 W. Modelul poate fi utilizat si ca televizor sau modul de afisare pentru diferite console de joc si dispune de intrari VGA si HDMI.

Interfata speciala a display-ului este data si de sistemul de operare din dotare, Windows 7, care are suport multitouch. Este posibil ca MSI Wind Top AE2220 sa suporte si "gesturi" asemenea modelelor rivale.

Diverstisment pentru acasa

Noile dispozitive sunt destinate utilizatorilor de acasa care folosesc mult functii multimedia. Modele Win Top mai vin dotate cu procesoare Intel Core 2 Duo sau Pentium Dual Core (depinde de configuratia aleasa de utilizator) si procesoare grafice nVidia ION care pot rula aplicatii 3D .

Ca si in cazul altor modele all-in-one si acest MSI vine cu software special care permite apelare vocala VoIP (voice over IP). Din pacate reprezentantii companiei nu au dat publicitatii pretul noului sistem. Totodata, nu se stie cand MSI Wind Top AE2220 va fi disponibil pe piata autohtona.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele