IT & C

#roccat #kone #taito #mouses #mouse pad

Mouse-ul Roccat Kone si mouse pad-ul Roccat Taito au ajuns in Romania

Mouse-ul Roccat Kone si mouse pad -ul Roccat Taito sunt acum disponibile si pe piata autohtona.

Mouse si mouse pad-ul sunt destinate pasionatilor de jocuri pe computer.

Ce stie Roccat Kone

Mouse-ul Roccat Kone este un gadget ideal pentru partidele indelungate de gaming. Roccat Kone are un senzor laser de 3200 dpi si este primul din lume cu un sistem de simt al suprafetei (mouse pad-ului) prin intermediul TCU - Tracking Control Unit. Aceasta analizeaza suprafata si isi adapteaza puterea laser-ului in functie de suprafata pe care este folosit.

Printre caracteristicile se mai numara si 1 ms timp de raspuns; 1000Hz, 16-bit data channel; 7080fps; 6,4 megapixeli, procesor intern - 72MHz TurboCore, 128kB memorie interna pentru stocat profile si Macro si butoane programabile.

Senzorul Pro-Aim Gaming reduce vizibil Pick-Up-Flight-ul. Este insotit de un senzor de 6,4 megapixeli ce surprinde 7080 de cadre pe secunda si suporta o acceleratie de 20G.

Sistemul programabil de iluminare ofera posibilitatea de a personaliza mouse-ul. Sistemul de lumini cuprinde 5 LED-uri care pot sa afiseze intreg spectrul de culori.

Ce poate Roccat Taito

Mouse pad-ul Roccat Taito a fost creat pentru cei care folosesc Roccat Kone. Are o suprafata din material textil si este optimizata pentru gaming.

Taito este prevazut cu o nanotextura tratata termic care asigura controlul si acuratete in tintire in timpul folosirii. De asemenea, suprafata complexa din fibre usureaza miscarea mausului si nu permite pierderea vitezei.

Suprafat de 400 x 320 mm si grosimea de doar 3,45 mm ofera o mare libertate de miscare. Aderenta acesteia repreprezinta inca un plus pentru gamer.

Disponibilitate

Roccat Kone poate fi achiztionat la un pret de aproximativ de 300 RON, iar Roccat Taito costa in jur de 70 RON. Ambele sunt importate oficial in Romania de magazinul online Dream-IT.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele