IT & C

#motorola #motorola gleam #telefon cu clapeta

Motorola nu renunta la clapeta, lanseaza Gleam+

Marii producatori pareau ca au renuntat la conceptul clamshell , telefonul cu clapeta, dar Motorola a pregatit o noua lansare pentru Europa: Motorola Gleam +.

Noul telefon cu clapeta Motorola nu impresioneaza prin specificatii, dar poate fi atragator datorita pretului si a display-ului extern de 144 LED-uri ce poate fi folosit ca ceas de buzunar.

Ecranul LCD de 2,8 inci este WQVGA, la o rezolutie de 400x240, iar conectivitatea va fi asigurata doar prin Bluetooth 2.1 si USB 2.0.

Motorola Gleam+ va avea si o camera foto de 2 MP cu fixed focus, iar memoria de doar 50 MB poate fi extinsa pana la 16 GB cu un card microSD.

Telefonul va fi disponibil mai intai in Marea Britanie, unde va fi vandut la un pret de 99 euro fara contract. Daca este preluat de mai multi operatorii telecom din Europa, Motorola Gleam+ ar putea ajunge rapid gratuit la semnarea unui contract pentru abonament.


Sursa foto: Motorola.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele