IT & C

#romania #monitor #lighframe #philips

Monitorul Philips LightFrame, disponibil si in Romania

Reprezentantii Philips in Europa anunta lansarea pe piata din Romania a monitorului Philips LightFrame , cel mai recent model din gama de monitoare Philips Brilliance .

Acest monitor de 22 ichn, cu finisaj alb lucios, a fost conceput pentru a completa orice fel de gen de incapere.

Monitor cu studii

Aspectul nu este insa singurul lucru care atrage privirile asupra modelului LightFrame, caci acesta creeaza una din cele mai bune experienta posibile pentru utilizator, reducand oboseala ochilor.

Studiile stiintifice complete au demonstrat ca lumina are un efect puternic asupra oamenilor. De pilda, lumina albastra care trece de al treilea receptor al ochiului are un efect relaxant si de energizare .

Aceste informatii au fost incorporate in monitorul LightFrame, care emite o lumina albastruie, rece, pentru a relaxa utilizatorul, imbunatatindu-i concentrarea si reducand gradul de oboseala al ochiului.

Tehnologii incorporate


Monitorul LightFrame vine cu o serie de tehnologii care asigura parametri optimi de vizionare. Prin urmare aceasta dispune de tehnologia SmartContrast 12000:1 care garanteaza un negru intens, care ofera o imagine in culori vii sau tehnologia SmartImage care imbunatasette contrastul, saturatia culorii si claritatea imaginilor.

Mai mult, tehnologia TrueVision este o tehnologie de testare si algoritmare pentru ajustarea si reglarea fina a monitorului.

Disponibilitate

Monitorul Philips LightFrame va fi disponibil in marile magazine pentru produse electronice de larg consum din Romania de la inceputul lunii iulie, cu pretul de retail recomandat de 249 euro, in jur de 1.000 RON.

Monitorul Philips LightFrame are trei ani garantie, iar pentru eficienta sa energetica a primit premiul Energy Star.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele