IT & C

#w53 #lg #ochi #vedere #monitor

Monitoarele LG din seria W53 iti protejeaza vederea

In prezent, monitorul calculatorului reprezinta principala cauza a deteriorarii vederii. Pentru toti cei care petrec mult timp in fata calculatorului, exista cateva solutii, printre care si alegerea unui monitor adecvat.

Suprasolicitarea ochilor prin lectura indelungata, prin sofat sau prin urmarirea programelor TV, produce oboseala la nivelul ochilor, cauzand dureri de cap , vedere slabita, uscarea si inflamarea ochilor.

Seria W53

Monitoarele inteligente LG W53 ofera performante de invidiat in ceea ce priveste setarile automate in functie de imaginea de pe ecran. Monitoarele care au o imagine de background de culoara alba solicita cel mai mult ochii, de aceea LG W53 micsoreaza automat luminozitatea in timpul redactarii documentelor.

Totodata, imaginile închise la culoare care sunt mai greu de observat sunt ajustate pentru o vizionare cat mai buna. Mai mult, modul LG Cinema transforma vizionarea clipurilor online intr-o experienta placuta, eliminand orice ar putea distrage atentia utilizatorilor si concentrand atentia pe continutul dorit.

Monitorul complet echipat

Achizitionarea monitorului potrivit reprezinta singurul si poate cel mai important mod de a roteja vederea. Rata de refresh a imaginii, rezolutia clara, rata de contrast si luminozitatea sunt cele mai importante functii de care trebuie tinut cont in momentul alegerii unui nou monitor.

Noul monitor inteligent W53 de la LG este o alegere excelenta pentru sanatatea ochilor, cu o rata de contrast Digital Fine de pana la 50,000:1 si un timp de raspuns de 2 ms.

Rezolutia Full HD 1920 x 1080 face imaginile mult mai clare fara a afecta vederea. Senzorul de proximitate aflat la baza piciorului de sustinere a monitorului permite aprinderea si inchiderea luminii de semnalizare a butoanelor in momentul in care utilizatorul isi apropie mana de senzor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele