IT & C

#mio s600 #gps #romania

Mio S600 este primul dispozitiv din noua gama S6xx

Noul sistem de navigatie Mio S600 a fost prezentat oficial pe piata romaneasca, modelul fiind primul dispozitiv din noua gama S6xx. Seria S6xx combina ecranul panoramic cu o diagonala de 5 inch (12,7 cm) cu cele mai noi imbunatatiri ale software-ului Spirit.

Ecranul de 5 inch ofera o modalitate panoramica de vizualizare a hartilor si a functiilor suplimentare incluse in noua versiune a software-ului Mio Spirit . Pe langa functiile specifice ale lui Spirit de tipul POI (punctelor de interes), cartilor de calatorie incluse si posibilitatii de captura a rutei sau a noilor puncte de interes , modele S600 vin cu noutati.

Functiile specifice noilor Mio S600 sunt: "Text-to-speech", care faciliteaza localizarea mai usoara a unor destinatii prin rostirea numelor strazilor si a intersectiilor, pe masura ce punctul de destinatie este mai aproape. O alta functie este cea de ghidare off-road sau cea de identificare a celei mai apropiate parcari de punctul de destinatie, functia de avertizare a conducatorului auto asupra radarelor si a camerelor din trafic si asistenta la incadrarea pe banda corespunzatoare.

Mio S600 face parte din cea mai noua gama de dispozitive personale de navigatie a Mio Technology. Aceasta va fi intregita de lansarea S605 si S655 in luna august. Dintre aceste modele, producatorul se asteapta ca S600 sa realizeze cele mai mari volume in vanzari, datorita specificatiilor avansate ale produsului si pretului competitiv. Noul Mio S600 va fi disponibil pe piata din Romania din luna iulie, la un pret aproximativ de 900 RON.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele