IT & C

#mio #moov 500 ro #harta #gps #sistem de navigatie

Mio lanseaza un nou sistem de navigatie

Mio Technology lanseaza pe piata din Romania un nou produs din gama Moov , modelul Moov 500 RO , un sistem de navigatie.

GPS-ul cu un ecran tactil de 4,7 inch si vine cu harta Romaniei preinstalata, plus o interfata intuitiva.

Navigare mai usoara

Moov 500 RO furnizeaza nu doar cea mai recenta tehnologie in materie de GPS pentru a ghida utilizatorul de la punctul A la punctul B, dar ofera si o experienta de navigare mult mai usoara datorita punctelor de interes(POI) deja pre-instalate si a serviciilor MioMoreTM.

Acestea ofera la randul lor  informatiile în timp real . Harta dispozitivului GPS Moov 500 RO are o acoperire foarte buna a drumurilor din Romania, avand 123.668 km.

Moov 500 RO are un ecran de 4,7 inch tratat anti-reflex, acest lucru oferind o vizualizare mai buna a informatiilor afisate. Noul dispozitiv GPS efectuaza si cautari mai rapide  a adreselor fara sa nevoie de selectarea unei tari dinainte.

Tehnologiile de la bord

Tehnologia SiRFInstantFixII prevede localizarea satelitilor in momentul in care se porneste dispozitivul, iar acest lucru permite receptionarea semnalelor GPS la o viteza de cinci ori mai rapida si incepe navigarea in momentul in care porneste dispozitivul.

Modelul Moov 500 RO suporta si navigarea foto , prin intermediul tehnologiei Navpix cu ajutorul careia utilizatorul poate ajunge in locatia dorita fara sa cunoasca adresa, doar prin intermediul unei fotografii cu informatii geografice.

In plus, semnal GPS este receptionat chiar si in conditii dificile, atunci cand utilizatorul se afla intre cladirile inalte care pot bloca primirea semnalului. Totodata, Mio furnizeaza actualizare gratuita a hartii de doua ori, in primul an, precum si posibilitatea achizitionarii de harti suplimentare.

Disponibilitate


In prezent Mio Moov 500 este disponibil in Romania la pretul estimativ de vanzare de 600 RON, pretul care are taxa TVA inclusa.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele