IT & C

#lansare #romania #iphone #interfara #mio moov spirit

Mio lanseaza in Romania sistemele Mio Moov Spirit

Mio a anuntat lansarea noii serii de dispozitive de navigatie care integreaza noul software Mio Spirit .

Inspiratia inginerilor Mio a venit de la celebrul terminale Apple iPhone. Modelele S505 si S555 vor avea ecrane cu diagonala de 4,7 inch, iar S760 va dispune de un display de 7 inch.

Interfata noua

Conceput pentru indeplinirea nevoilor utilizatorilor in orice moment al calatoriei, Mio Spirit beneficiaza de o interfata intuitiva, cu mai putine click-uri pentru a gasi ceea ce doriti, dar si de prima functie de explorare pentru o cautare mai rapida a punctelor de interes dupa un cuvant cheie.

"Introducerea pe piata din Romania concomitent cu lansarile europene marcheaza o noua etapa in strategia tehnologica Mio de a oferi un dispozitiv de navigatie complex, un companion de calatorie simplu, care asigura navigare placuta, divertisment si eficienta din punct de vedere al timpului, efortului si banilor"
, a declarat Laura Samson, country director Mio Romania.

Dorinta utilizatorului

Pentru a dezvolta un sistem de navigare centrat pe nevoile utilizatorului, Mio a condus o cercetare internationala pentru a colecta opiniile consumatorilor de toate varstele si i-au fost necesari doi ani pentru a dezvolta un soft nou, cu modalitati imbunatatite de planificare si calatorie.

Mio Spirit ofera mai mult decat simpla navigare de la A la B, asistand utilizatorii în a explora mai mult in jurul punctului de destinatie sau pe durata calatoriei. Modelele dispun de o functie usor de utilizat de cautare dupa cuvantul cheie, ceea ce face mai usoara gasirea punctelor de interes si adreselor.

In loc sa caute numele exact al unui restaurant, un utilizator poate introduce doar un cuvant cheie precum "cafenea" si apar toate punctele de interes din apropiere care au inclus acest cuvant sau fac parte din aceasta categorie. Interfata intuitiva si usor de folosit le permite utilizatorilor sa se bucure de comoditatea pe care o aduce un PND .

Planificare calatorie cu Mio Spirit

Noile GPS-uri din gama Mio Spirit ajuta utilizatorul in fiecare etapa a calatoriei prin:

Planificare: navigarea foto cu NavPix si Cartea de calatorie preinstalata ajuta la planificarea calatoria siobtinerea informatiilor detaliate despre punctele de interes importante.

Calatorie: TruMap este conceputa sa arate ca o harta traditionala pentru o vizualizare cat mai clara. De asemenea va ofera o explorare mai usoara si experienta de navigare.

Explorare: cu "Explore Mode" este usor sa explorati harta si sa vedeti toate punctele de interes din apropiere, salvand timpul si efortul necesare cautarii prin mai multe ferestre ale meniului.

Usor de utilizat: simbolurile pot fi inselese chiar si de utilizatorii incepatori. Logica din spatele meniului presupune ca setarea calatoriei sau gasirea punctelor de interes este directa si mult mai facila.

Disponibilitate

Primele trei modele Mio Moov Spirit , S505, S555 si S760 vor fi disponibile in Romania la inceputul lunii iulie. Cele trei modele vor avea un preturi cuprinse intre 1.000 RON si 1.700 RON.

Scurta demonstratie cu Mio Moov Spirit

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele