IT & C

Microsoft s-a decis sa-si deschida centru de suport tehnic tot in Bucuresti

Dupa ce, saptamana trecuta, oficiali din Microsoft au declarat ca prospecteaza Romania si Bulgaria pentru a decide unde sa-si localizeze un nou centru de suport tehnic, ieri reprezentantii corporatiei americane au anuntat ca Bucurestiul a iesit invingator .

Centrul respectiv va oferi servicii si suport tehnic clientilor Microsoft din Europa, Orientul Mijlociu si Africa si se preconizeaza a fi operational in primul trimestru al anului 2007, moment in care tehnicienii vor incepe sa raspunda cererilor clientilor.

In acest scop, pentru primul an de activitate vor fi recrutati, atat din Romani, cat si din alte tari din Europa de Est, 100 de profesionisti IT, numar care va creste in anii urmatori.

De mentionat faptul ca aceasta declaratie vine la foarte scurt timp dupa un anunt similar facut de catre Oracle, o alta mare companie americana, care si-a localizat aici un centru de suport global unde lucreaza deja 400 de specialisti IT (aproape toti romani).

De asemenea, in urma cu numai o luna, Hewlett Packard si-a inaugurat un asemenea centru tot la Bucuresti, unde vor lucra circa 1.200 de romani inalt calificati.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele