IT & C

#servicii noi #windows live #microsoft

Microsoft lanseaza o noua versiunea Windows Live

Microsoft a anuntat lansarea celei mai noi generatii Windows Live care vine cu un set integrat de servicii online .

Principalele companii web colaboreaza cu Microsoft pentru simplificarea vietii online prin email, mesagerie, partajarea de fotografii, fisiere si multe altele.

De ce folosim internetul?

Azi, oamenii folosesc Internetul pentru a pastra legatura cu prietenii, pentru a crea date online si a permite utilizarea lor in locuri diferite.

Pentru a contribui la simplificarea acestor operatii pentru cei peste 460 de milioane de clienti Windows Live din lume (inclusiv 191 de milioane in Europa, Orientul Mijlociu si Africa), Microsoft colaboreaza cu mai multe companii de varf.

Printre ele se afla Flickr, LinkedIn Corp., Pandora Media Inc., Photobucket Inc., Twitter, WordPress si Yelp Inc., pentru integrarea in Windows Live a activitatilor de pe site-uri terte printr-un nou profil si un feed pentru comunicarea noutatilor. Noul Windows Live permite si organizarea si gestionarea centralizata a informatiilor.

Ce inseamna un nou Windows Live

Prin intermediul servicilor noi, oamenii pot pastra legatura, isi pot impartasi experientele si comunica noutatile intr-un mod mai simplu si mai agreabil.

Windows Live aduce noutati in ceea ce priveste experientele de partajare de fotografii, email si chat, permitand totodata si integrarea in mai multe site-uri terte.

El include si software-ul Windows Live Essentials , disponibil prin descarcare gratuita, care face si mai placuta experienta de utilizare Windows, pentru ca faciliteaza gestionarea datelor digitale raspandite pe PC, telefon si pagini web.

Cum ajuta partenerii


Alex Welch, presedintele Photobucket: "Partajarea de fotografii online ocupa un loc important in viata de zi cu zi a oamenilor si, ca lider intre site-urile independente pentru partajarea de filme si fotografii, Photobucket este incantat de colaborarea cu Windows Live, care simplifica si mai mult aceasta experienta a utilizatorilor."

Pe langa parteneriatele cu principalele companii Web, Microsoft a anunyat o alianta cu HP, pentru a pune serviciile Windows Live la dispozitia si mai multor oameni de pe tot Globul.

HP, este liderul mondial in ce priveste solu?iile de listare, va distribui de anul viitor Windows Live Photo Gallery impreuna cu imprimantele sale pentru consumatori, inclusiv cele din gamele Photosmart si Deskjet.

Prin aceasta oferta combinata, clientii HP beneficiaza de Windows Live Photo Gallery, o solutie integrala pentru gestionarea si listarea de fotografii.

"Incepand din 2009, HP va prezenta Windows Live Photo Gallery si HP Creative Print Projects in toate portofoliile de listare pentru consumatori HP Photosmart si HP Deskjet. Ne bucuram sa lucram cu Microsoft pentru a contribui la experienta utilizator imbunatatita a clientilor nostri. Beneficiind de aceasta oferta, utilizatorii vor putea lista, partaja, organiza si edita o serie ampla de proiecte de listare pentru uz personal, cum ar fi albumele de fotografii, colajele, ilustratele si calendarele", a declarat Sam Greenblatt, director general al Grupului de Tehnologii de baza, Imagistica si Imprimare de la HP.

Modalitatile propuse de Windows Live

Windows Live pune la dispozitia consumatorilor noi functii sociale, inclusiv un profil actualizat, un feed de noutati privind activitatile din retea si de pe internet, partajare de fisiere si acces de pe orice dispozitiv prin Windows Live SkyDrive. Capacitatea de stocare online creste de la 5 GB la 25 GB.

Windows Live Messenger, serviciul de chat, include acum mai multe posibilitati de personalizare, un feed de noutati cu actualizarile primite de la contactele de pe intregul Web, partajarea de fotografii prin tragerea cu mouse-ul in fereastra de conversatie, o lista de favorite pentru desemnarea celor mai importante contacte si chat de grup, pentru conversatii cu pana la 20 de persoane simultan.

Windows Live Hotmail beneficiaza de un upgrade semnificativ. El este acum mult mai rapid, iar eficienta filtrarii mesajelor spam a crescut cu 80%1 fata de versiunile anterioare de Hotmail. Sunt planificate si alte modificari, printre care posibilitatea reunirii mai multor conturi de email, posibilitatea de a pune mai multe adrese de email pe aproape orice dispozitiv, spatiu de stocare mai mare si un calendar cu design nou, care faciliteaza partajarea calendarelor cu alti utilizatori, abonarea la mai multe calendare si utilizarea calendarului propriu impreuna cu Microsoft Outlook.

Windows Live Groups, un loc in care grupurile pot colabora online, include un calendar, stocare, o adresa de email si chat, toate partajate.

Pe scurt

Modificarile aduse Windows Live vor ajuta clientii sa isi gestioneze viata digitala si sa isi comunice noutatile. Noul Windows Live se poate gasi pe site-ul oficial Windows Live.

Toate aceste servicii sunt compatibile cu Windows Live Essentials, o suita de aplicatii pentru comunicare si partajare, compatibila la randul sau cu principalele servicii de email, fotografii si bloguri din lume.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele