IT & C

Microsoft achizitioneaza Lookout pentru a imbunatati cautarea

Divizia MSN a Microsoft a anuntat achizitionarea Lookout Software, o firma a carei tehnologie cauta mesaje din clientul e-mail Outlook.
Detalii privind achizitia nu se cunosc, deoarece Microsoft nu a dezvaluit termenii financiari ai tranzactiei si nici detalii despre cum va fi integrata tehnologia Lookout.

"Viziunea noastra este de a duce cautarea dincolo de serviciile actuale de cautare pe Internet, pentru a furniza raspunsuri directe la intrebarile utilizatorilor si a-i ajuta sa gaseasca informatiile dintr-o vasta arie de surse", a declarat Yusuf Mehdi, corporate vice president al MSN.

Achizitia are loc la doua saptamani dupa ce Microsoft a lansat o versiune revizuita a MSN Search. Noul design include mai multe interfete asemanatoare stilului Google. De asemenea, Microsoft a scos cateva linkuri de publicitate servite de catre Yahoo, desi a pastrat colaborarea in ceea ce priveste rezultatele platite.

Microsoft intentioneaza sa lanseze propriul motor de cautare algoritmica. Eforturile dezvoltarii Microsoft implica legarea puterii cautarii Web de sistemul de operare windows pentru cautarea fisierelor si documentelor.
Intre timp Microsoft va incorpora tehnologia si dezvoltatorii Lookout in cadrul companiei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele