IT & C

Meniu de 250.000 de calorii

Cine si-ar fi inchipuit ca un restarant va da lovitura intr-o singura zi! Ei bine, acest lucru s-a intamplat datorita unei echipe de rugby. Cunoscuti ca mari devoratori de mancare, jucatorii formatiei din Tonga nu au vrut sa faca exceptie. Astfel, cand au intrat in pubul englez „Fusion Inn”, cei 30 de giganti au mestecat cu pofta 30 de fripturi de pui, aproape 30 de kilograme de miel prajit si in jur de 30 de kilograme de carne de vita . De asemenea, ei au facut sa dispara din farfurie aproape 15 kilograme de paste si tot atatea kilograme de salata de cartofi , spalate toate cu 40 de litri de suc de portocale . In total, in jur de un sfert de milion de calorii si aproape 10 kilograme de grasimi au fost consumate de nationala din emisfera sudica. Gazda a fost chiar capitanul echipei, dar si proprietarul hanului, Isi Tuivai. Acesta si-a invitat colegii care s-a antrenat la Bournemouth sa se opreasca la restaurantul lui din Lymington, Hampshire, inainte de Cupa Mondiala din Franta, care incepe vineri. Managerul pubului, Shannon Van Dreven, a marturisit: „Sunt uriasi baietii astia, asa ca au avut nevoie de multa hrana. Totul a fost comandat special, iar noi a trebuit sa aducem in plus inca doi bucatari sa o gateasca. Mancarea era plina de proteine. Au avut platouri imense cu fripturi, pui, miel, salata de cartofi facute la temperatura mare. Multi clienti au venit sa ii vada cat sunt de mari. Cand au intrat si au trecut spre fereastra, au luat toata lumina”. Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele