IT & C

#certificare intel #triple channel #kingston #memorie

Memoriile Kingston Triple-Channel au certificare Intel

Kingston Digital Europe a anuntat dezvoltarea celei mai rapide memorii din lume DDR3 Triple Channel certificata Intel.

Memoria care face parte din seria Kingston HyperX , ruleaza cu o frecventa de 2333 MHz si a primit certificarea Intel XMP pentru platforma Core i7.

Kit-ul de memorie de 2333 MHz ruleaza cu latente de 9-11-9-27, la 1,65v si a fost dezvoltat pentru entuziasti, pentru jucatorii pasionati si pentru overclockerii interesati sa atinga noi performante. Kingston a atins aceasta frecventa pe un sistem X58 cu un procesor Intel Core i7-980X  si o placa de baza Premium Asus P6X58D.

Cu noul kit de memorie, Kingston stabileste un nou record mondial dupa cel obtinut in martie 2010, atunci cand anunta cea mai rapida memorie Dual Channel din lume, certificata Intel. Memoriile HyperX dual-channel au fost certificate la viteze uimitoare de 2400MHz. Unitatile de memorie Kingston HyperX dispun de o garantie pe viata si de suport tehnic 24/7.  

"Kit-ul HyperX de 2333Mhz a fost creat la cele mai inalte standarde de proiectare, respectand normele OEM in productie si testare pentru a obtine certificarea Intel XMP. Suntem convinsi ca noul kit de memorie va fi pe placul overclock-erilor din intreaga lume", a declarat Mark Tekunoff, senior technology manager, Kingston.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele