IT & C

#memorie usb #verbatim #store'n'go

Memorie USB Verbatim Store 'n' Go este ecologica si securizata

Noua memorie USB Secure 'n' Go se adreseaza nevoilor utilizatorilor individuali care prefera sa mentina datele in siguranta atunci cand le transporta. Secure 'n' Go Data USB ofera o puternica criptare hardware AES pe 256 biti cu parola obligatorie . Modelul vine in capacitati de 4 GB, 8 GB si 16 GB si va fi diponibil spre vanzare in luna iulie.

Nimanui nu ii place idea de a stoca sau arhiva date sensibile care pot fi accesate de persoane neautorizate. Acest aspect  poate fi adevarat pentru multe fisiere, de la imagini private, date financiare, liste de nume si adrese - practic orice poate fi considerat privat sau confidential . Cu ajutorul noii memorii USB Secure 'n' Go, Verbatim adreseaza cererea crescanda a utilizatorilor de a detine controlul permanent asupra datelor portabile.

Noua memorie USB securizata de la Verbatim are parola obligatorie si criptare AES pe 256 de biti ce asigura criptarea si securitatea permanenta a datelor de pe drive. Pentru securitate aditionala dispozitivul USB sterge toate datele la introducerea gresita a parolei de 20 de ori consecutiv.

Totate modelele Verbatim Secure 'n' Go de 4 GB, 8 GB si 16 GB vor oferi stocare a datelor in siguranta, parola obligatorie, criptare, interfata de utilizatorul in limbile engleza, germana, spaniola, italiana si franceza si compatibilitate cu Windows 2000, XP, Vista si Windows 7 (versiunea pe 32 biti). Totodata, Verbatim Secure 'n' Go sunt memorii ecologice care folosesc cu 90% mai putin plastic decat pachetul standard.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele