IT & C

#revenire #stocare #drepturi de autor # megaupload #fisiere

Site-ul Megaupload revine: 1 milion de utilizatori din prima zi

Creatorul site-ului Megaupload.com a promis ca va reveni in 2013 cu un nou site, care sa nu mai poata fi inchis pentru piraterie. Noul sau serviciu de stocare cloud, Mega.co.nz, a strans 1 milion de utilizatori din prima zi.

Noul site al lui Kim DotCom, Mega, ofera spatiu de stocare gratuit de 50 GB, alaturi de oferte impresionante fata de concurenta.

Pentru numai 10 dolari, Mega ofera spatiu de stocare in cloud de 500 GB, iar oferta cea mai mare include 4 TB la un pret de 30 dolari pe luna.

Aflat deocamdata in stadiul beta, site-ul Mega a adunat un numar impresionant de utilizatori din prima zi. Ramane de vazut insa daca fostii utilizatori ai Megaupload vor putea avea din nou incredere in brandul Mega dupa ce au ramas fara fisierele stocate la inceputul anului 2012.

Kim DotCom sustine ca Mega a fost construit pe baza legilor care protejeaza drepturile de autor, astfel incat site-ul va evita orice probleme cu legea.

Dupa Mega, urmeaza sa fie lansat in urmatoarele lui si Megabox, un serviciu de stocare in cloud special pentru muzica, potrivit Electronista.com.

Sursa foto: Thenextweb.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele