IT & C

#verbatim #media share #server

MediaShare Home Network Server, multimedia la indemana

MediaShare Home Network Server, o noua solutie de stocare in retea, proiectata pentru a permite consumatorilor sa organizeze toate datele necesare in mod eficient pe un singur dispozitiv performant si rezistent si sa le acceseze de oriunde ar fi.

Utilizatorii pot foarte usor sa imparta, sa stocheze si sa transmita fotografii, videoclipuri si alte fisiere salvate pe MediaShare Server. MediaShare ofera pana la 2 TB capacitate de stocare si beneficiaza de o carcasa din aluminiu rezistenta si in acelasi timp stilata.

Multe locuinte din zilele noastre dispun de mai mult de un computer, formandu-se astfel nevoia impartirii continutului digital intre si accesarea acestuia fie din confortul casei, dintr-o cafenea sau sala de clasa.

MediaShare Home Network Server de la Verbatim vine in intampinarea acestor utilizatori cu un dispozitiv usor de utilizat care se detaseaza ce celalalte produse de stocare in retea prin cateva caracterisitici hardware si software importante.

Prin urmare vizualizarea fotografiilor, redarea muzicii, descarcarea si incarcarea fisierelor de pe orice computer cu o conexiune la internet chiar si prin acces remote sunt acum foarte usoare cu ajutorul MediaShare. Portalul foto pe situri de retele sociale ca Facebook si Flickr.

In plus, utilizatorii pot creea albume si pot trimite in mod automat -uri cu link-urile aferente catre familie si prieteni pentru vizualizare sau descarcare directa printr-o conexiune activa de internet.

Muzica poate fi transmisa catre utilizatorii de iTunes de pe orice computer, Mac sau PC cu Windows conectat la reteaua de acasa. MediaShare poate de asemenea sa afiseze fotografii sau sa redea muzica pe un televizor prin dispozitive compatibile DLNA ca playere media digitale sau console de ca Playstation 3 sau XBox 360.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele