IT & C

#mx logic #protectia #antivirus #mcafee

McAfee cumpara concurenta

McAfee a achizitionat distribuitorul de servicii de securitate pentru e-mail, MX Logic .

Strategia a fost adoptata pentru ca producatorul de servicii antivirus sa isi consolideze sistemul de securitate pentru e-mail.

Paza buna trece primejdia rea

Presedintele si CEO-ul McAfee , Dave DeWalt, a declarat intr-un interviu ca alianta ar aduce utilizatorilor de McAfee "protectie avansata pentru e-mail si web".

Acesta a mai spus ca achitia va ajuta McAfee sa realizeze servicii care includ protectia arhivelor si aplicatii de distribuire de informatii pe Internet prin intermediul "sistemului de nor" (cloud-based computing).

Semne de achizitie

Se pare ca  achitia MX Logic a fost prevestita de ceva vreme, pentru ca timp de o saptamana atat McAfee, cat si MX Logic au trimis rapoarte periodice despre ameninarile SPAM care au crescut foarte mult in ultima perioada.

In acest an McAfee a mai facut inca doua achizitii. In luna mai compania a cumparat Solidcore Systems, iar la inceputul anului, in luna februarie, McAfee achizitiona Endeavor Security, producator de tehnologii IPS/IDS. Pentru cumpararea MX Logic, McAfee a pus la bataie in jur de 140 milioane USD.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele