IT & C

#laptop #speaker lapdesk n700 #logitech

Logitech Speaker Lapdesk N700, suport pentru laptop cu difuzoare

In cadrul CES 2010 cei de la Logitech au prezentat cel nou suport pentru laptop, N700, un dispozitiv mai special care are si difuzoare incorporate.

Modelul este destinat acelor persoane care folosesc deja laptopul pentru a asculta muzica, a juca sau cei care urmaresc filme sau programe TV.

Sunet mai bun

Logitech este primul produs din categoria accesorii all-in-one laptop cu sistem audio si integrate. Spre deosebire de boxele laptopului, Logitech Speaker Lapdesk N700 dispune de doua difuzoare de inalta definitie integrate cu doua boxe de 2 inch.

Conceput special pentru laptopuri, boxele stereo sunt pozitionate pe lateralele laptopului propriu pentru a oferi un sunet bogat si bass puternic. Datorita conexiunii printr-un singur cablu USB, utilizatorul scapa de multitudinea de fire si de nevoia de a conecta si muta boxe externe.

Liniste si pace

Un ventilator silentios ajuta la eliminarea caldurii din zona picioarelor. Logitech Speaker Lapdesk N700 este simplu de instalat si utilizat prin simpla conectare a cablului USB. Nu este nevoie de instalarea unui software sau de schimbarea bateriilor.

Logitech Speaker Lapdesk N700 ofera un sistem de control al volumului pentru boxele si tastele On/Off ale ventilatorului. Modelul va fi disponibil in Europa incepand cu luna martie la un pret de aproximativ 70 euro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele