IT & C

#mouse #receiver #unifying #logitech #kit mk605

Logitech prezinta kit-ul Notebook MK605

Logitech si-a prezenat un nou kit, special creat pentru utilizatorii de laptopuri.

Modelul Notebook MK605 a fost realizat pentru a usura utilizarea notebook-urilor.

Dotari

Noul kit Logitech vine dotat cu o serie de gadgeturi printre care se numara un mouse cu laser fara fir si un suport special care ajuta la ridicarea notebook-ului.

Acest dispozitiv sustine si poate ridica laptopul la inaltimea de care are nevoie utilizatorul. Suportul permite utilizatorului si atasarea unei tastaturi wireless pentru utilizarea mai usoara.

Toate perifericele se pot conecta printr-un singur receiver , modelul Unifying lansat tot de Logitech. Kit-ul Notebook MK605 va fi disponibil in Europa, in luna noiembrie, la un pret recomandat de 79.99 euro.

Receiver-ul Unifying

Receiver-ul Unifying al carui design a stat la baza primului receiver nano Logitech Plug-and Forget din industrie, este foarte mic, corpul lui iese doar cu 8 mm fata de linia calculatorului.

Instalarea receiver-ului Unifying si al perifericelor Logitech este rapida: se conecteaza receiver-ul, iar mouse-ul si tastatura sunt recunoscute imediat. Daca se doreste adaugarea altor dispozitive se instaleaza software-ul Unifying, disponibil pentru descarcare pe site-ul Logitech si se urmeaza alti pasi.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele