IT & C

#logitech #mouse #tastatura #receiver #unifying #wireless

Logitech lanseaza un reciver, doua tastaturi si doi mousi

Logitech a lansat receiver -ul Logitech Unifying , o solutie simpla si la indemana de conectare wireless a tastaturilor si mouse-ilor care nu necesita fire.

Receiver-ul Logitech Unifying se lanseaza alaturi de patru noi produse: Logitech Keyboard K350, Logitech Keyboard K340, Logitech Marathon Mouse M705 si Logitech Wireless Mouse M505.

Conectare receiver


Receiver-ul Unifying al carui design a stat la baza primului receiver nano Logitech Plug-and Forget din industrie, este foarte mic, corpul lui iese doar cu 8 mm fata de linia calculatorului.

Instalarea receiver-ului Unifying si al perifericelor Logitech este rapida: se conecteaza receiver-ul, iar mouse-ul si tastatura sunt recunoscute imediat. Daca se doreste adaugarea altor dispozitive se instaleaza software-ul Unifying, disponibil pentru descarcare pe site-ul Logitech si se urmeaza alti pasi.

Conexiune securizata

Ambele tastaturi noi compatibile cu Unifying dispun de conectivitatea wireless Logitech Advanced 2.4 GHz, ce ofera fiabilitatea unui fir plus libertatea si convenienta unei conexiuni wireless.

Transmiterea rapida a datelor, fara intarzieri sau caderi, dar si criptarea de securitate 128-bit AES ofera certitudinea ca datele sunt in siguranta in drumul lor de la receiver spre calculator. Un singur receiver Logitech Unifying poate deservi pana la 6 mousei si tastaturi Logitech compatibile, lasand libere porturi USB necesare.

Tastatura Logitech K350

Modelul are un design in valuri marca Logitech si configuratia Constant Curve. Aceasta aseaza mainile exact in pozitia perfecta, mulandu-se natural pe degetele utilizatorului. Dispune de un loc pentru odihnirea palmei care ajuta la confortul mainii si la pozitia corecta pe tastatura.
 
Tastatura Logitech K340

Tastatura wireless compacta K340 nu ocupa mult spatiu pe birou si este portabila. Configuratia completa si pad-ul cu numere pune la indemana toate tastele de care utilizatorul are nevoie.

Tastatura are o autonomiei de 3 ani a bateriilor. Pentru mai mult confort, designul tastaturii ajuta la plasarea mainilor si a incheieturilor intr-o pozitie neutra. Mai mult, tastele se simt bine la atingere si sunt foarte silentioase.

Mouse-ul Logitech Marathon M705

Mouse-ul Logitech Marathon M705 are o autonomie de trei ani intre schimbul bateriilor, folosind jumatate din energia mouse-ilor din aceeasi clasa.

Mouse-ul are mod de scroll foarte rapid. Tracking-ul prin laser asigura timp de raspuns bun al cursorului de control, iar forma sculptata a Mouse-ului se muleaza confortabil pe mana.

Mouse-ul wireless Logitech M505

Mouse-ul wireless Logitech M505 are o autonomie a bateriei de 15 luni. Laser tracking-ul ofera control precis al cursorului pe suprafete pe care mouse-ii optici dau gres. Are forma ergonomica, ambidextra se muleaza pe mana si este portabil.

Autonomia bateriilor de la tastaturile Logitech are la baza o rata de aproape 2 milioane de apasari pe an intr-un mediu business, iar autonomia mouse-ilor Logitech poate varia in functie de utilizatori si de conditiile de operare.

Disponibilitate

Pretul receiver-ului nu a fost inca anuntat. Tastaturile vor fi disponibile pentru luna septembrie in Europa. Logitech K350 si K340 vor avea un pret recomandat de 59 de euro, respectiv 39 de euro.

Mouse-ul Logitech Marathon M705 va fi disponibil din luna august la un pret de 59 de euro. Tot din luna august se va putea cumpara si mouse-ul wireless Logitech M505 la un pret de 39 de euro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele