IT & C

Logitech lanseaza mouse-ul MX1100 in Romania

Logitech anunta lansarea in Romania a mouse-ului Logitech MX1100.

Modelul este completarea perfecta a tastaturii Wave si este conceput sa se muleze natural pe formele curbate ale mainii utilizatorului.

Cu incarcator


Comercializat in varianta desktop, cu USB inclus, mausul MX1100 permite utilizatorului sa-l reincarce in timp ce lucreza, nefiind nevoie sa te opresca din munca. O incarcare de 15 minute ajunge pentru o zi intreaga de lucru. O incarcare de 7 ore isi ofera o autonomie de sase saptamani.

Pentru mai mult confort, utilizatorul poate conecta cablul USB in adaptorul AC inlcus si reincarca mausul folosind orice priza disponibila. Comercializat separat, mouse-ul MX1100 ofera o autonomie de noua luni, folosind doua baterii AA.

Cu software la pachet


Cu software-ul instalat, un buton ascuns, manevrabil cu degetul mare, face tranzitia uaoara intre aplicatii iar cu tastele de zoom poti apropia sau departa in cadrul documentelor.

Mouse-ul dispune de valori dpi ajustabile (pana la 1,600 dpi), ce pot fi de folos la editarea unei imagini la nivel de pixeli sau la rapiditatea cursorului prin document.

Rotita de scroll MicroGear Precision a mouse-ului dispune de doua moduri de scroll, incluzand modul hyper-fast. Opt butoane setabile permit aceesarea informatiei, paginile de internet, fisierele si aplicatiile.

Tehnologia wireless 2,4 GHz

Tehnologia wireless Logitech schimba date intre receiver si maus la o viteza de 300 de ori mai mare fata de tehnologiile wireless de 27 MHz conventionale pentru mouse-ii fara fir si de 800 mai mare spre deosebire de tehnologiile wireless de 27 MHz convenrionale pentru tastaturi fara fir.

In plus, tehnologia avansata wireless de 2,4 MHz ofera o encriptie de 128 biti AES pentru securitate mai mare. Optimizand sistemul de manageriere a energiei, tehnologia wireless ofera bateriei o durata de viata de 3 ani, cea mai mare durata a unui mouse Logitech, eliminand stresul schimbului de baterii.

Disponibilitate

Modelul LogitechMX1100 este disponibil pe piata autohtona la un pret recomandat de 320 RON.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele