IT & C

#logitech #fantasy #periferice

Logitech Fantasy, periferice in culori

Logitech a lansat Logitecha fantasy Collection , o serie de produse inspirate de tendintele din moda si cultura pop. Aceasta combina elemente fanteziste si colorate cu design-ul mai sumbru pentru a scoate in evidenta personalitatea fiecarui utilizator in parte.

Colectia Fantasy este realizata dintr-un mix divers de culori si modele, incluzand Fleur Dark, Blue Swirl si Pink Balance. Majoritatea modelelor din colectia Fantasy au un pret mai mic de 30 de euro.

Cu modele complexe si arhitecturi florale si mouse-ul Fleur Dark se potriveste cu alte produse din colectia Fantasy sau cu orice produs Logitech. Blue Swirl are inele suprapuse si este conceput sa se potriveasca cu produsele Peacock Blue din aceeasi colectie.

Pink Balance vine cu un design care poate fi alaturat produselor Dusty Rose din cadrul colectiei. Seria Fantasy ofera mult mai multe sabloane si culori aditionale de-a lungul a multor serii de produse Logitech, incluzand, printre altele, mousi, lapdesk -uri portabile, o tastatura wireless si cooling pad-uri.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele