IT & C

#apple ipad #tastatura ipad #tastatura logitech #accesoriu ipad

Logitech a lansat cea mai ieftina tastatura pentru iPad

iPad-ul a devenit un gadget extrem de popular in secolul 21. Astfel, foarte multi producatori de accesorii pentru dispozitive de acest gen au incercat sa se adapteze si sa vina cu noi idei pentru a-si creste vanzarile.

Logitech s-a gandit sa faca o tastatura clasica si ieftina, care se conecteaza prin fir, pentru tableta celor de la Apple. "Wired Keyboard" pentru iPad costa numai 60 de dolari si a fost proiectata special pentru cei care nu vor sa cheltuie foarte multi bani pe o tastatura cu functionare wireless sau prin bluetooth.

Avantajele principale ale tastaturii sunt pretul mic si consumul redus de baterie, in comparatie cu cele fara fir. Logitech spune ca tastatura este foarte rezistenta si ca este conceputa pentru cei care scriu zilnic.

Tastele acesteia au dimensiune normala, identica cu cele pentru PC, utilizatorii neavand nevoie de o perioada de acomodare. In plus, tastatura Logitech are taste copy/paste, tasta de comanda pentru Siri si tasta de trecere rapida dintr-o aplicatie in alta.

Sursa foto: Logitech.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele