IT & C

#premiu #televizor #home-theatre #eisa #lg #blu ray

LG se mandreste cu patru premii EISA

LG Electronics anunta ca a fost distins cu patru premii de catre Asociatia Europeana de Imagine si Sunet (EISA-European Imaging and Sound Association).

LG a obtinut premii pentru patru categorii, castigand premiul televizorul LCD al anului 2009-2010 in Europa pentru modelul SL8000, player-ul Blu-Ray al anului 2009-2010 in Europa pentru modelul BD390, sistemul Home Theater al anului 2009-2010 in Europa pentru modelul HB954PB si telefonul ecologic al anului 2009-2010 in Europa pentru modelul LG-KM900 Arena.

Trei premii din patru

Produsele castigatoare LG au fost recunoscute pentru combinatia ideala intre design-ul elegant si o serie de functii si tehnologii avansate. Produsele LG din categoria home entertainment si terminale mobile au devenit omniprezente in majoritatea marilor lanturi de retail din Europa.

Livrarile de televizoare LG cu ecran plat au crescut pana la 1,67 milioane de unitati din aprilie pana in iunie 2009, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, cand s-au inregistrat 1,09 milioane de unittai.

"Vrem sa oferim consumatorilor nostri europeni posibilitatea de a experimenta cele mai noi tehnologii disponibile si sa ramana in acelasi timp responsabili fata de mediu. Suntem incurajati de castigarea premiului pentru telefonul ecologic al anului 2009-2010 si vom continua sa tinem cont de balanta intre importanta oferirii consumatorilor produse cu valoare adaugata si protectia mediului inconjurator"
, a declarat Dr. Skott Ahn, CEO al companiei Mobile Communication a LG Electronics.

Televizorul LCD SL8000

Modelul ofera cel mai spectaculos design, datorita ecranului fara rama. In cadrul distinctiei oferite, EISA a afirmat ca televizorul SL8000 ofera o uimitoare experienta de vizionare Full HD la un prea accesibil si va convinge telespectatorii prin culorile sale ce par naturale, contrastul surprinzator si nuantele puternice de negru.

Player-ul blu-ray LG-BD390

Sistemul se remarca prin posibilitatile multiple de acces la fisierele video de pe Internet. Conform declaratiilor EISA, BD390 nu a fost distins doar pentru "pretul accesibil", ci si pentru "unicitatea care este data de conectivitatea wireless si compatibilitatea totala cu toate interfetele standard (USB, HDMI 1080p, S-Video, YUV). Modelul mai ofera  7.1 canale de iesire de tip analog.

Sistem Home Theater LG HB954PB

A castigat si premiul pentru inovatie in cadrul CES 2009, este primul sistem home theater blu-ray premium de la LG. Modelul da acces la diverse tipuri de continut de pe discurile Blu-ray si video streaming instant de pe YouTube. Modelul a mai fost premiat calitatea sunetului si imaginii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare