IT & C

#coreea #lg #hdd #hard disk #xd3 slim

LG lanseaza noi hard disk-uri portabile

Coreenii de la LG anunta lansarea unei serii de hard disk -uri portabile.

Noile modele fac parte din familia XD3 Slim si vin intr-o gama variata de culori.

Caracterisitici XD3 Slim


Colectia LG XD3 Slim cuprinde modele HDD care au o carcasa confectionata din aluminiu, iar dispozitivele masoara doar 13 mm grosime. Mai mult, marginile acestora sunt cauciucate pentru un impact mai usor atunci cand sunt scapate pe jos.

Utilizatorul poate sa aleaga dintr-o serie de nuante ca rosu, negru, alb sau galben. Totusi, diferenta dintre seria anterioara de HDD-uri LG si cea noua se face doar prin infatisare, pentru ca modelele dispun de aceeasi conectivitate USB si SATA II.

Alte detalii


Ca si in cazul seriilor LG XD1 si XD2, nici aceste modele nu vin cu o capacitate mai mare de 500 GB. Pretul unui hard disk extern XD3 Slim se ridica la suma de 90 USD, adica in jur de 260 RON.

Din pacate nu se stie in ce tari va fi lansat noul produs. Reprezentantii companiei au declarat ca este posibil ca in preajma Craciunului noua serie de HDD-uri portabile LG sa fie disponibile si in magazinele din Europa.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele