IT & C

#lg #monitor lg #lansare monitor #monitor ultrawide

LG a lansat un monitor ultrawide

LG a lansat in premiera LG EA 93, un monitor ultrawide, cu o rata de aspect 21:9, o diagonala de 28 inci si o rezolutie de 2560x1080 pixeli. Acesta este primul monitor cu format 21:9 destinat PC-urilor si are toate sansele sa ii cucereasca pe gamerii impatimiti si nu numai.

Pe langa facilitatile oferite gamerilor, LG EA 93 se preteaza si unor configuratii multi-monitor, avand o rama suficient de ingusta pentru a permite apropierea ecranelor la o distanta confortabila pentru utilizator.



Cu 2560 pixeli pe orizontala, monitorul LG cu format 21:9 ofera un spatiu generos de lucru, care poate adaposti numeroase ferestre pentru documente si aplicatii. Totodata, monitorul dispune de o aplicatie software care permite urmarirea a 4 fluxuri video simultan.

LG EA 93 este disponibil momentan doar in Coreea de Sud, la pretul de circa 633 dolari. La nivel mondial, monitorul va fi disponibil in magazine cel mai tarziu la finele lui 2012.

Foto: lgnewsroom.co.kr

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele