IT & C

#lcd #3d samsung hdtv #romania

LCD-urile 3D Samsung HDTV 750, oficial in Romania

LCD-urile HDTV 750, cea mai noua serie deĀ  televizoare 3D, au fost anuntate oficial de catre samsung electronics romania pentru piata autohtona.

Modelele vin cu reteaua DLNA si tehnologia Touch of Color (ToC) integrate si tehnologia 3D .

Cu ochelari la pachet

Impreuna cu ochelarii si Blu-ray playerul 3D, Samsung ofera solutia completa, utilizatorii putand trai intreaga aventura in fotoliul din living. Tehnologia 3D poate fi extinsa catre transmisiunile TV, jocuri si DVD-uri, programe care pot fi convertite din formatul 2D in cel 3D.

Samsung ofera experienta 3D HDTV prin intermediul unei tehnologii proprii: primul procesor 3D Hyper Real incorporat este optimizat pentru a permite compatibilitatea cu mai multe formate 3D dar si conversia in timp real de la 2D la 3D. Tehnologia poate fi aplicata la orice tip de imagine 2D. Daca sesiunea 3D a fost prea lunga si vrei sa comuti pe formatul 2D, vei viziona una dintre cele mai bune imagini HDTV.

Ochelarii Samsung 3D te ajuta sa patrunzi in lumea tridimensionala fascinanta. Acestia au un design elegant, sunt extremi de usori si confortabili. Pot fi utilizati pana la 50 de ore, fara a fi nevoie sa fie incarcati. Ochelarii Samsung 3D sunt optimizati pentru formatul 3D, avand o rezolutie 1920 X 1080.

Serie cu doua modele

Cele doua modele din seria LCD C750 sunt disponibile in diagonalele de 40 si 46 de inch. Televizoarele LCD 3D au conexiune Ethernet integrata, functii de wireless disponibile si Internet@TV , care asigura accesul la primul magazin de aplicatii HDTV la nivel mondial, Samsung Apps.

Samsung
a anuntat de asemenea ca o serie de noi furnizori vor livra continut si aplicatii magazinului Samsung Apps, incluzand YouTube, Accuweather , Twitter si serviciul de fotografie Picasa. Modelul Samsung C750 de 40 inch are un pret recomandat de 1.300 euro iar modelul de 46 inch costa 1.700 euro. Ochelarii Samsung 3D au un pret de 100 euro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele