IT & C

#laptop #t130 #t110 #toshiba

Laptopurile Toshiba Satellite T110 si T130 se lanseaza in Romania

Toshiba anunta lansarea pe piata din Romania a laptopurilor ultra-subtiri Satellite T110 si Satellite T130, special create pentru cei ce doresc sa detina un laptop care sa combine portabilitatea si performanta.

Noile modele permit utilizarea in miscare, iar datorita exceptionalei durate de viata a bateriei utilizatorii nu sunt nevoiti sa le reincarce, nici chiar dupa o zi de lucru.

Modele compacte

Noile laptopuri Toshiba au dimensiuni reduse, de 29,5 cm pentru T110 si respectiv 33,8 cm in cazul modelului T130. Cum majoritatea utilizatorilor apreciaza echipamentele de dimensiuni reduse pe care le pot avea intotdeauna aproape, ambele modele au un design simplist, dar cu finisaj stilizat, in variante de negru sau rosu metalic.

Satellite T130 este disponibil si in versiunea alb perlat lucios. Cand sunt deschise, laptopurile isi pastreaza designul, culoarea carcasei si modelul finisajului si in interior. Chiar daca au un design compact, T110 ofera pana la noua ore autonomie, iar T130 functioneaza pana la 11 ore.

Utilitatea laptopurilor este sporita si de tastatura full-size si touch-pad-ul Multi Touch Control , iar configurarea retelei nu mai este o provocare: cu Toshiba ConfigFree, nu este nevoie de cunostinte de specialist pentru configurarea accesului online via WLAN, Bluetooth sau Mobile Broadband.

aplicatii Toshiba

Ambele laptopuri sunt echipate cu o noua aplicatie, Toshiba LifeSpace, ce pune capat dezordinii de pe desktop si ofera utilizatorului o accesare personalizata a fisierelor si o organizare zilnica a activitatilor sau proiectelor.

Totodata, noile laptopuri Toshiba sunt RoHS-compliant, reducand efectiv impactul asupra mediului prin restrictionarea utilizarii plumbului, mercurului sau altor substante nocive.

In plus, functia Toshiba Eco ajuta la reducerea consumului de energie si aduce la cunostinta utilizatorului cata energie consuma laptopul. Atat Toshiba Satellite T110, cat si Satellite T130 sunt calificate Energy Star 5.0 . Noile modele Toshiba Satellite T110 si T13 sunt disponibile in Romania incepand din luna noiembrie 2009.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele