IT & C

# nokia lumia 900 #lansare nokia lumia 900 #windows phone

Lansarea Nokia Lumia 900, amanata temporar in Europa

Nokia Lumia 900, cel mai bun smartphone din noua serie Windows Phone realizata de Nokia in colaborare cu Microsoft, ajunge in Europa mai tarziu decat a fost anuntat initial.

Cererea mare din SUA, prima tara in care a fost lansat Nokia Lumia 900, provoaca o amanare temporara a lansarii smartphone-ului in Europa.

Planificata initial pentru 27 aprilie, lansarea in Marea Britanie a Nokia Lumia 900 a fost amanata pentru mijlocul lunii mai, potrivit GSMArena.com, lucru ce inseamna ca telefonul va ajunge mai tarziu in toate tarile europene. Reprezentantii Nokia sustin ca planul initial viza o lansare intre aprilie si iunie, astfel ca nu este vorba de o schimbare majora a planului de lansare in Europa.

Nokia Lumia 900 este dotat cu un ecran de 4,3 inci acoperit de Gorilla Glass si include un procesor Qualcomm Snapdragon Scorpion la 1,4 GHz, camera foto de 8MP cu lentila Carl Zeiss si ruleaza Windows Phone 7.5 Mango.

Sursa foto: Uncrate.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele