IT & C

#konica minolta #universal #imprimanta #driver

Konica Minolta prezinta driver-ul universal de printare

Konica Minolta anunta lansarea driver -ului universal pentru printare , model pentru toate echipamentele compatibile PCL6 sau PostScript de la Konica Minolta si de la alti producatori.

Acest instrument are o interfata unica pentru utilizator, oferind diverse beneficii atat administratorilor IT, cat si utilizatorilor de acasa.

Pentru mai multe imprimante

Pe langa aceste beneficii pentru administratorii IT, driver-ul universal pentru printare ajuta utilizatorii care folosesc mai multe imprimante. Acesta raspunde perfect tuturor cerintelor: detecteaza automat imprimantele de retea si afiseaza o lista din care utilizatorul isi poate alege echipamentul de printare. Operatorii pot sa configureze cu usurinta echipamentele multifunctionale si imprimantele noi conectate in retea.

Totodata, driver-ul este mai mult decat convenabil. Datorita interfetei unice pentru utilizatori, nu este necesar ca acestia sa invete func?iile mai multor interfete pentru a putea opera echipamentele. Interfata unica ofera toate functionalitatile, inclusiv setarile de layout, finisare si calitate pentru imprimantele pre-instalate. Toate functiile de baza precum formatul hartiei si tipul pritarii se aplica tuturor echipamentelor, fara a instala drivere specifice.

Filtru de cautare


O alta functionalitate cheie a driver-ului este filtrul specific de cautare dupa un set de criterii stabilit de utilizator. Astfel, daca, de exemplu, un operator trebuie sa printeze un document Duplex A3, color, la calitate inalta, alege pur si simplu atributele respective: culoare, A3, duplex in campurile interfetei.

Filtrul ii va indica toate echipamentele care corespund criteriilor de cautare. Pentru si mai multa usurinta de utilizare, rezultatele cautarii includ si informatii detaliate ca viteza de printare sau locatia echipamentului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele