IT & C

#acasa #imprimanta #konica minolta

Konica Minolta lanseaza o noua imprimanta color

Cei de la Konica Minolta lanseazao imprimanta color destinata folosirii biroului de acasa.

Numita Magicolor 1600W, imprimanta are un nivel foarte mic de zgomot si consum redus de energie.

Mica, dar voinica

Magicolor 1600W produce 5 pagini color si 20 de pagini alb negru pe minut. Tonerul Simitri HD de la Konica Minolta asigura o calitate foarte buna a printurilor, cu detalii fine si culori vii, dar si o durabilitate sporita in timp a acestora.

Imprimanta proceseaza diferite medii de printare - carti postale, hartie reciclata, etichete, hartie de pana la 209 g/m2, de format maxim, astfel fiind indicata pentru printarea acasa a fotografiilor, prezentarilor sau a cartilor de vizita.

"Pentru utilizatorii personali este acum foarte simplu sa obtina printuri impresionante, intrucat au la dispozitie atat fiabilitatea si tehnologia pentru care Konica Minolta este recunoscuta pe plan mondial, cat si usurinta de utilizare", a declarat Viorica Mocanu, Marketing Manager Konica Minolta Business Solutions Romania.

Control usor

Printre cerintele majore pentru o imprimanta se numara usurinta de instalare si folosire, iar magicolor 1600W ofera posibilitatea de printa imediat ce a fost scoasa din cutie. Panoul de comanda este intuitiv, cu un ecran si doar cateva butoane, iar utilizatorii au acces direct pentru a schimba consumabilele.

Datorita formei compacte si nivelului foarte redus de zgomot, magicolor 1600W poate fi amplasata pe orice birou. In plus, magicolor 1600W este economica. Prin folosirea tonerului Simitri HD se economiseste pana la 15% din energia necesara in mod obisnuit la printarea laser, iar nivelul emisiilor este cu pana la 40% mai mic decat cel pentru toner conventional.

"Pentru utilizatorii personali care sunt in cautarea unei imprimante compacte, atractive si silentioase, fara sa accepte compromisuri in ceea ce priveste costurile si calitatea printarii, magicolor 1600W este echipamentul ideal", a mai spus Viorica Mocanu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele