IT & C

#triple channel #hyperx #kingston

Kingston prezinta kit-urile HyperX de 12 GB

Kingston Technology Europe anunta disponibilitatea kit-urilor Triple Channel Kingston HyperX de 12 GB.

Acestea sunt ideale pentru entuziasti, dar si pentru utilizatorii care doresc sa obtina performante maxime pe sistemele de operare pe 64 de biti.

Consum redus


Noile kit-uri Triple Channel Kingston HyperX de 12 GB sunt destinate platformelor Intel LGA1366 Core i7. Acestea sunt formate din sase module DDR3 de 2 GB fiecare, au profil XMP si o frecventa de lucru de 1600 MHz, functionand la o tensiune de numai 1,65 volti.

"Cei care prelucreaza frecvent materiale video de inalta calitate , folosesc aplicatii de randare grafia sau prelucreaza imagini de foarte mari dimensini, vor descoperi un spor de performanta binevenit cu noile kit-uri Triple Channel KingstonHyperX de 12 GB", a declarat Mihai Marcu, Business Development Representative, Bulgaria, Moldova, Romania, Kingston Technology Europe Ltd.

Teste  

Kit-urile de memorii au fost testate cu succes pe placi de baza precum Gigabyte GA-X58-UD6 si Asus P6T Deluxe. Kit-urile de memorie Kingston HyperX beneficiaza de garantie pe viata .

Cei de la Kingston au mai lansat pana acum kit-uri de 8 GB, printre cele mai recente inovatii din gama solutiilor de memorie Kingston destinate platformelor Core i5 si i7m iar in august 2009, Kingston a lansat kit-urile de memorie de 4 GB la frecvente de 2133, 2000, 1600 si 1333 MHz.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele