IT & C

#data traveler 300 #256 gb #dispozitiv de stocare #usb #kingston technology

Kingston lanseaza primul dispozitiv Flash USB de 256 GB din lume

Kingston Technology lanseaza astazi primul dispozitiv de stocare USB din lume avand 256 GB , Kingston DataTraveler 300. Noul T300 garanteaza rate de transfer rapide si ofera si optiunea de a proteja cu parola datele personale.

Kingston DataTraveler 300 permite utilizatorilor sa transporte o intreaga lume digitala, de la mii de poze si pana la fisiere de tip baze de date.

Pentru toti utilizatorii

Kingston DataTraveler 300 este ideal pentru utilizatorii de netbook-uri care vor sa-si extinda capacitatea limitata a sistemelor personale. Dar dispozitivul poate fi un instrument ideal si pentru consumatorii din mediul business, care lucreaza cu baze de date mari, designeri ce transfera de pe un PC pe altul fisiere grafice de dimensiuni foarte mari.
 
"DataTraveler 300 inseamna mobilitate maxima, cantitati foarte mari de date, oriunde, oricand. Ca sa intelegeti si mai bune, acest Flash USB poate stoca pana la 365 de CD-uri. Asta inseamna un album de muzica pentru fiecare zi a anului si demonstreaza astfel cat de mult a evoluat tehnologia flash", a declarat Mihai Marcu, Business Development Representative, Bulgaria, Moldova, Romania, Kingston Technology Europe Ltd.

Caracteristici

Kingston DataTraveler 300 vine cu un conector USB culisant, fara capac. Ca si cele mai noi modele USB lansate si DT300 suporta tehnologia Windows Readyboost . Modelul este disponibil doar in varianta de 256 GB, beneficiaza de o garantie de cinci ani si este disponibil doar la comanda. Comenzile pot fi facute atat prin canalele traditionale, print-o serie de reselleri, fie prin e-tailer-eri.

"N-au fost uitati nici utilizatorii din mediul business - acestia isi pot pastra la loc sigur datele personale, initializand aplicatia Password Traveler. Astfel, datele sunt protejate intr-o zona privata, fara a fi nevoie de drepturi de administrator pe sistemul pe care folositi dispozitivul", a mai spus Mihai Marcu.

 

 




Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele