IT & C

#hyperx ddr3 #memorie #placa de baza #kingston

Kingston lanseaza memoriile HyperX DDR3 de 2 GHz

Compania kingston technology a anuntat lansarea memoriilor HyperX DDR3 2 GHz pentru computerele personale.

Module de memorie cu profil EPP au frecventa de 2000 MHz si sunt destinate fanilor si pasionatilor de jocuri.

Pentru acesti utilizatori frecventa de 2 GHz a devenit pur si simplu o necesitate in atingerea unor performante remarcabile, de top", a mai adaugat Mihai Marcu, Business Development Representative, Bulgaria, Moldova, România, Kingston Technology Europe Ltd.

Module de memorie

Kingston Technology, companie producatoare de module de memorie pentru calculatoare personale, a anuntat astazi disponibilitatea modulelor de memorie DDR3 HyperX cu frecventa de 2 GHz.

Noile module de memorie HyperX PC3-16000 sunt livrate in kit-uri de 2 GB si sunt destinate gamerilor. Totodata, memoriile au profile de varf pre-programate EPP (Enhanced Performance Profile).

"Pasionati de benchmark-uri si gamerii isi imping la limita, cu ajutorul overclocking-ului, performantele configuratiilor curente, iar aceste module, ce ruleaza la 2 GHz, vor fructifica la maxim potentialul celor mai bune placi de baza cu DDR de pe piata" - a mai adaugat reprezentantul Kingston Technology.

Diferentele se vad

Odata cu adaugarea kit-ului de 2 GHz, Kingston ofera in prezent o gama completa de memorii DDR3 pentru calculatoare personale, avand varii viteze si capacitati. Kingston HyperX vine cu garantie pe viata .

"Noile module Kingston DDR3 HyperX 2GHz sunt testate riguros la frecventele si latentele specificate si vin in intampinarea persoanelor care ruleaza frecvent benchmark-uri", a declarat Mihai Marcu, Business Development Representative, Bulgaria, Moldova, Romania, Kingston Technology Europe Ltd.

Totodata, reprezentantii Kingston avertizeaza asupra faptului ca memoriile DD3 nu sunt compatibile cu placile de baza DDR2 sau DDR. Acest lucru se datoreaza numarului de pini existenti, voltajul folosit sau tehnologia DRAM.

Modulele de memorie DDR3 au un numar diferit de pini decat o memorie DDR, iar acest lucru este necesat pentru a nu fi atasate unui sistem incompatibil.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele