IT & C

#kingston #card #clasa 10

Kingston isi prezinta cardurile de memorie de clasa 10

Kingston Digital Europe lanseaza pe batranul continent cardul de memorie Kingston microSDHC Class 10, card cu o capacitate de 16 GB, care va putea fi comandat in curand si pe piata din Romania.

USB 3.0

Noul card de memorie respecta specificatiile 3.0 SD Association pentru a fi compatibil cu cerintele Class 10. Datorita noilor specificatii, cardul permite transferul usor si rapid al fisierelor intre PC si dispozitivele mobile. Noul microSDHC este disponibil atat sub forma unui card stand-alone fie sub forma unui kit, in care sunt incluse adaptoarele pentru formatul SD si miniSD.

"Noile carduri de tip Class 10 sunt special proiectate pentru aparatele video digitale de inalta definitie si smartphone-urile de ultima generatie care necesita viteze de transfer foarte mari"
, a declarat Steve Hall, Product Development Manager of Flash, Kingston Technology.

Cu adaptor

Kingston Technology ofera, de asemenea, adaptoare microSDHC pentru dispozitivele care nu au decat un slot SD sau miniSD. Avantajul adaptoarelor este ca astfel se pot stoca toate datele pe un singur card de memorie, indiferent de tipul dispozitivelor folosite. Cardurile de memorie Kingston microSDHC de 16 GB beneficiaza de o garantie pe viata .

"Pentru a putea copia rapid de pe cardul de memorie pe PC-ul personal colectiile de fotografii, muzica, clipuri video si e-book-uri, recomandam cele mai noi cititoare de card-uri, cum sunt Kingston Media Reader sau Kingston MobileLiteG2 "
, a mai spus Steve Hall.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele