IT & C

#pc #copii #tehnologie

Jocurile PC, mai simple pentru copii ca mersul pe bicicleta

PC-ul si smartphone-urile sunt mai accesibile micutilor decat adultilor. Pana la varsta de 5 ani , micutii invata foarte usor sa foloseasca tehnologia moderna.

Copii invata mult mai usor sa lucreze la PC decat sa mearga pe bicicleta sau sa inoate, potrivit unui studiu citat de go4it.ro.

Realizat prin chestionare pentru mamele unor copii din Statele Unite, Canada, Japonia, Australia, Noua Zeelanda si tari europene ca Anglia, Franta Germania si Spania, studiul arata ca copiii pot invata sa foloseasca un PC chiar inainte sa-si lege sireturile.

58% dintre copii cu varste intre doi si cinci ani pot rezolva jocuri simple pe calculator si 69% pot folosi un mouse, insa numai 52% dintre ei au invatat sa mearga pe bicicleta, 20% au invatat sa inoate si doar 11% isi pot lega singuri sireturile la incaltaminte.

Peste 25% dintre copiii mai mici de 5 ani stiu cum sa foloseasca browser web si 16% pot naviga intre paginile unui website. Copiii invata repede si sa foloseasca un smartphone sau o tableta , 19% dintre acestia folosind aceste gadgeturi intre varstele de doi si cinci ani.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele