IT & C

#ps3 #playstation 3 #heavy rain

Jocul Heavy Rain, vandut in peste un milion de copii

Sony Computer Entertainment Europe anunta vanzarea a un milion de copii Heavy Rain pentru PlayStation 3 (PS3), in intreaga lume, de la lansarea acestuia de la sfarsitul lunii februarie.

"Jocul demonstreaza ca este posibil sa creezi jocuri care sa doboare conventiile, jocuri ce cauta sa spuna povesti complexe si jocuri care induc emotii neasteptate"
, a declarat David Cage , autorul si directorul proiectului Heavy Rain si CEO al Quantic Dream .

Povestea Heavy Rain

Intr-un oras tenebros, sub imperiul ploii, cuprins de frica, de pe coasta de Est a SUA, in care tinerii baieti dispar din sanul familiei, Heavy Rain este un thriller intunecat si cu totul captivant, in care jucatorul stabileste regulile, iar lucrurile se opresc o data cu actiunile acestuia.

Cu un criminal in libertate si timp prea putin la dispozitie, utilizatorul trebuie sa se hotarasca cat de departe este dispus sa mearga pentru a-l descoperi. Jucatorul are sansa de a alege dintre combinatiile de patru personaje, fiecare cu propriile himere de infruntat si cu roluri distincte in rezolvarea cazului.

Actiune flexibila

Magia sta in flexibilitatea povestii, pe langa joc se si modeleaza. Deciziile pe care utilizatorul le ia in punctele cheie pot trimite intriga in directii total neasteptate si pot schimba povestea complet.

Drumul prin tenebroasa ai tulburatoarea lume din Heavy Rain se schimba in functie de gestionarea lucrurilor, acelasi joc nu poate fi jucat de doua ori. Dezvoltat de catre studiourile Quantic Dream pentru PS3, jocul Heavy Rain este disponibil in magazine.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele