IT & C

#telefon #iphone 4 #smartphone #iphone 4s

iPhone 4S, de doua ori mai rapid decat iphone 4

Testele benchmark realizate cu noul iPhone 4S arata ca telefonul este de doua ori mai rapid decat varianta anterioara, potrivit GSMArena.

In primul rand, rezultatele testelor au dezvaluit ca procesorul A5 este cel care impinge iPhone 4S pe primele locuri in topul celor mai puternice device-uri. In acelasi timp, capacitatea de procesare grafica a 4S este pana la opt ori mai MARE decat in cazul iPhone 4 .

Conform aceleiasi surse, si camera foto a iPhone 4S este mult mai buna decat cea a predecesorului sau. Camera de pe 4S poate realiza fotografii cu mai putin "zgomot" decat iPhone 4, in ciuda unor conditii de iluminare slaba.

Chiar daca unii fani Apple au fost dezamagiti de faptul ca noul iPhone este identic in punct de vedere al designului cu modelul mai vechi, din punct de vedere al performantelor 4S-ul a primit pana acum numai note bune in majoritatea review-urilor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele