IT & C

#amazon #google #samsung #apple #microsoft #lansare #concurenta #iPad 5

iPad 5 soseste in primavara lui 2013?

La mai putin de doua luni de la lansarea celei de-a patra generatii a tabletei Apple, alaturi de noul iPad mini, compania americana lucreaza de zor pentru a lansa iPad 5 chiar in primavara lui 2013.

Zvonurile despre iPad 5 au aparut din surse multiple, multe dintre ele de incredere. Noua tableta ar urma sa incorporeze elemente de design ale iPad mini, precum marginea mai subtire a ecranului.

Speculatiile vizeaza o noua versiune pentru ambele tablete iPad in luna martie 2013, lucru care indica o accelerare a ritmului de lansare Apple.

Alaturi de noua generatie iPad 5, mai subtire si mai puternic, Apple ar putea lansa si un nou iPad mini, la numai 6 luni de la prima versiune.

Motivul pentru care Apple se grabeste sa impresioneze cu o noua generatie iPad pare a fi concurenta tot mai mare pe piata tabletelor, din partea Google, Samsung, Amazon si Microsoft, potrivit Yoda.ro.

Sursa foto: Uswitchstatic.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele