IT & C

#ecran #lansare #baterie #tableta #iPad 5 #camera iSight #iOS 7

iPad 5 ar putea fi lansat in luna iunie. Iata ce noutati ar putea aduce tableta

Despre lansarea noului iPad 5 au aparut zvonuri inca de la sfarsitul anului 2012, insa acum analistii sunt tot mai convinsi de faptul ca tableta urmeaza sa fie lansata pana in luna iunie a acestui an.

Noul iPad 5 ar putea veni insotit de urmatoarele imbunatatiri:

1. Este foarte posibil ca iPad 5 sa includa cel putin o tehnologie noua la nivelul ecranului. Acesta va fi mai subtire si va fi produs de Sharp.

Acest lucru nu inseamna ca rezolutia va fi mai mare de 2560x1536 px.

2. La nivelul procesorului, iPad 5 va contine doua nuclee, ARM Cortex A15 si ARM Cortex A7, cu scopul de a reduce consumul bateriei.

3. In ceea ce priveste designul, iPad 5 va fi prezentat intr-o varianta foarte asemanatoare cu celelalte tablete comercializate pana acum. Asadar, fanii care se asteapta la schimbari mari pe acest plan vor fi dezamagiti.

4. Camera foto a noului iPad ar putea avea 8 MP pentru camera iSight si 2 MP pentru cea frontala. Este foarte posibil ca iPad 5 sa incerce sa concureze cu tehnologia Nokia PureView si noul HTC UltraPixel.

5. La nivel de sistem de operare exista zvonuri conform carora iPad 5 va functiona cu iOS 7.

Sursa foto: ipad5discount.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele